Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

axou axou axou!!!!


ena klemmeno quiz apo mia kopela apo allo istiotopo...  einai akribi i antigrafi, kai mallon kai ekeini ekane kati analogo... ksetrela8ika kai einai olo ali8ia!


Απαντήστε στις ερωτήσεις και μάθετε τι κρύβει το υποσυνείδητό σας για την ερωτική σας σχέση.

1. Κατευθύνεστε στο σπίτι του συντρόφου σας.

Μπορείτε να επιλέξετε δύο δρόμους για να φτάσετε. Ο ένας δρόμος είναι ευθεία και θα σας οδηγήσει πιο γρήγορα, αλλά είναι λίγο βαρετός και μονότονος. Ο άλλος είναι πιο μακρύς και προσφέρει ενδιαφέρουσα θέα και ποικιλία τοπίων. Ποιον δρόμο θα επιλέξετε;

2. Καθ οδόν βλέπετε δυο θάμνους τριανταφυλλιάς.

Ο ένας είναι γεμάτος κόκκινα τριαντάφυλλα και ο άλλος λευκά. Αποφασίζετε να κόψετε 20 τριαντάφυλλα για τον αγαπημένο σας σε οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων. Πόσα λευκά και πόσα κόκκινα τριαντάφυλλα θα διαλέξετε;

3. Τελικά φτάνετε στο σπίτι του.

Ενα μέλος της οικογένειάς σας ανοίγει την πόρτα. Μπορείτε να ζητήσετε να τον ειδοποιήσουν ότι ήρθατε ή να πάτε να τον βρείτε. Τι προτιμάτε να κάνετε;

4. Ανεβαίνετε στο δωμάτιό του, αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Αποφασίζετε να αφήσετε τα τριαντάφυλλα.

Τα αφήνετε στο περβάζι του παραθύρου ή στο κρεβάτι;

5. Αργότερα είναι ώρα για ύπνο. Κοιμάστε σε χωριστά δωμάτια με τον αγαπημένο σας.

Το πρωί όταν ξυπνάτε πηγαίνετε στο δωμάτιό του για να τον ξυπνήσετε. Κοιμάται ακόμα ή είναι ξύπνιος;

6. Ηρθε η ώρα να γυρίσετε σπίτι σας.

Για την επιστροφή επιλέγετε τον ίσιο, βαρετό δρόμο ή τον πιο μακρύ αλλά ενδιαφέροντα;

Απαντήσεις 
1.
 Ο δρόμος αντιπροσωπεύει τον τρόπο που ερωτεύεστε. Αν προτιμήσετε τον σύντομο δρόμο αυτό σημαίνει ότι ερωτεύεστε γρήγορα και εύκολα. Αν επιλέξετε τον μακρύ δρόμο, είστε τύπος που προτιμάτε να περιμένετε πριν εμπιστευτείτε έναν άλλον άνθρωπο.

2. Ο αριθμός των κόκκινων τριαντάφυλλων εκφράζει πόσο δίνεστε σε μια σχέση, ενώ ο αριθμός των λευκών εκφράζει τι περιμένετε σε αντάλλαγμα.

3. Αυτή η ερώτηση σχετίζεται με τον τρόπο που χειρίζεστε τα προβλήματα στη σχέση σας. Αν ζητήσατε από το μέλος της οικογένειας να ειδοποιήσει τον αγαπημένο σας αυτό σημαίνει ότι έχετε μια τάση να αποφεύγετε τα προβλήματα και ελπίζετε ότι θα λυθούν μόνα τους. Αν πήγατε να τον ειδοποιήσετε μόνη σας αυτό σημαίνει ότι είστε πιο άμεσος τύπος και προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα αμέσως.

4. Η θέση που θα επιλέξετε για τα τριαντάφυλλα υποδηλώνει πόσο συχνά θέλετε να βλέπετε τον αγαπημένο σας. Αν τα τοποθετήσατε στο κρεβάτι σημαίνει ότι θέλετε να βλέπεστε συχνά, ενώ αν τα βάλατε στο περβάζι δεν σας πειράζει να βλέπεστε πιο αραιά.

5. Η ερώτηση αυτή αφορά τον τρόπο που σκέφτεστε για τον σύντροφό σας. Αν τον βρήκατε να κοιμάται αυτό σημαίνει ότι τον αγαπάτε έτσι όπως είναι, ενώ αν ήταν ξύπνιος σημαίνει ότι θέλετε να αλλάξει για χάρη σας.

6. Ο δρόμος της επιστροφής υποδηλώνει πόσον καιρό θα παραμείνετε ερωτευμένη. Αν επιλέξετε τον σύντομο δρόμο, ο έρωτάς σας δεν θα διαρκέσει για πολύ, ενώ αν προτιμήσατε τον πιο μακρύ δρόμο τότε θα παραμείνετε ερωτευμένη για αρκετό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου